U prvoj utakmici u Novoj godini a i u drugom dijelu prvenstva, naša seniorska ekipa ugostila je akutelne prvake BiH, ekipu ŽKK ” RMU Banovići” iz Banovića. Gošće iz Banovića su bila favoritkinje u ovom susretu i jedan od kandidata za titulu prvaka BiH. U jednoj veoma lijepoj i zanimljivoj utakmici, naša ekipa poražena je rezultatom 65-71. Najefikasnije u našim redovima bile su kapiten Ramić sa 25pts, 18 skokova i 6 asistencija, Voloder sa 12 pts i 16 skokova te Kadić sa 12 poena. Kod gošći najefikasnije bile su Ikanović Ajla sa 16 poena i Milisa Zeljković sa 12 poena i 8 skokova.

Raduje nas činjenica što su u našoj ekipu odličnu partiju pružile mlade nade naše ekipe, Ilhana Džajić (2006. godište) koja je postigla 3 poena te imala 7 skokova, te Lana Kudović (2008. godište) koja je postigla 2 poena.

Ekipi iz Banovića čestitamo na pobjedi i fer i korektnoj igri. Idući vikend naša ekipa putuje u Banja Luku gdje će na megdan izaći ekipi OKK ” Feniks ” . Trenerima i igračicama želimo puno sreće i uspjeha.