Još jedna sezona u Premier ligi BiH za žene je iza nas. Naša ekipa izborila je opstanak u elitnom rangu BH košarke i naredne sezone idemo u nove radne pohode. U ovoj sezoni koja je bila zaista čudna, korona virus, nedostatak publike, povrede, možemo biti zadovoljni prikazanim igrama i rezultatima i naravno što smo ostvarili naš cilj a to je opstanak u elitnom rangu, kao najmlađa ekipa u ligi i ekipa koja igra sa igračicama iz vlastite škole košarke. Također raduje nas činjenica što u pojedinim utakmicama u nedostatku standardnih igračica, što zbog korona virusa, što zbog povreda, naše mlade nade pokazale su da se može na njih računati i da naš klub ima svijetlu budućnost… Ilhana, Kanita, Lana, Monika,Asja, Naida…su samo neka od imena od naših košarkašica koje će biti standardni igrači iduće sezone, a samo im je 15 odnosno 13 godina (Lana). Slijedi mali odmor i onda idemo u nove radne pohode u pripreme za narednu sezonu.

Ovim putem želimo da se zahvalimo našim sponzorima, PD Igman, Općina Konjic i svim dobrim ljudima koji pomažu rad našeg kluba.

Također želimo da se zahvalimo sjajnoj ekipi mladih ljudi, Emini, Edisu, Ibrahimu, Rijadu, Nedimu, Halidu koji su bili tehnički tim za organizaciju domaćih utakmica.

Mi za našu budućnost ne brinemo…
Budi i ti dio nas….www.zkkkonjic.com