Biti uz klub znači biti dio tima, vjerovati u ono što radimo i zajedno s nama graditi ime dostojno našeg grada, svih vas i svega onoga što nam košarka i klub znače. Zato vam hvala na svakom dolasku na utakmice, svakoj podršci, kao i kupovini članskih karata.

ČLANSKE KARTICE – Kao i protekle godine naš klub opet organizuje akciju prodaje članskih kartica kako bi se pomoglo radu kluba i nastupu u A1 ligi Federacije BiH, WABA – Regionalnoj ligi i ŽOL – Ženskoj omladinskoj ligi. U sezoni 2022/2023 naš klub će nastupati u A1 ligi FBiH gdje će zasigurno biti najmlađa ekipa, zatim sa selekcijom pionirki (2008/09 godište) nastupat će u WABA Regionalnoj ligi koja se igra na prostoru cijelog Balkana.Tu je takmicenje u ženskoj omladinskoj ligi BiH gdje nastupamo sa svim selekcijama (juniorke, kadetkinje, pionirke i mini basket), a liga se igra na prostoru cije BiH.Svi zainteresovani za članske kartice možete nas kontaktirati putem brojeva telefona, vibera, whatsapp, messengera ili putem naše fan page na facebooku.☎️ +387 61 346 233

Cijena CLASSIC članske kartice je 25KM, cijena SILVER članske kartice je 50KM, a cijena GOLD članske kartice je 100KM. Naravno sa ovim ulaznicama bit će omogućen besplatan ulaz na sve domaće utakmice našeg kluba, a kupci GOLD kartice na poklon dobivaju navijacku majicu kluba.

Unaprijed zahvalni…

ZKK Konjic